Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından başlatılan “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Diş Sağlığı ve COVID-19 Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenler” konulu söyleşi düzenlenecek.

Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden “NEVÜ Söyleşileri” programı düzenleyerek alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci ve yazarları konuk etmeye devam eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite görev yapan akademisyenleri de konuk etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda NEVÜ tarafından ikincisi düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri”  programına konuk olacak olan NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Murat İçen ve Dr. Öğr. Üyesi Kevser Kurt Demirsoy ile öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ülker ve Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Esen,” “Diş Sağlığı ve COVID-19 Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenler” üzerine konuşacaklar.    

23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat: 21:00’de https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek söyleşi programını, üniversitenin tüm personeli ile öğrencileri  kendi kurumsal kullanıcı ad ve şifreleriyle giriş yaparak izleyebilecekler.