Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’ne rektör yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Abdullah Şengül ve Prof. Dr. İlyas Gökhan'a Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’ne rektör yardımcısı olarak atanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. H. Abdullah Şengül ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Gökhan'ı makamında ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki Türk Eğitim-Sen heyeti, rektör yardımcılarına başarılar diledi.


Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; “Daha önce üniversitemizde tek rektör yardımcımız Prof. Dr. İsmail Bekçi iken artık iki yeni rektör yardımcımız daha atanmıştır. Üniversitemize atanan yeni rektör yardımcılarımızı tebrik ediyorum. Nevşehir’in, ülkemizin önemli bir üniversitesi olan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi artık daha güçlü bir yönetim kademesine kavuşmuştur. Bu atamaların başta akademik camiaya, olmak üzere ilimize ve ülkemize önemli değer katacağından şüphemiz yoktur” dedi.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi rektör yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Şengül ve Prof. Dr. İlyas Gökhan ise, yetkili sendika olan Türk Eğitim-Sen'e başarılar diledi.