1 yıl önce görkemli bir açılışla Nevşehir halkının hizmetine açılan Nissara Avm köy okulları için başlattığı kitap kampanyası kapsamında bir kitap ağacı oluşturuyor.

15 Agustos 15 Eylül tarihleri arasında yürütülecek kampanya boyunca NissaraAvm müşterilerine okudukları, bekleyen kitapları paylaşma çağrısı yapıyor.

Avm ziyaretleri sırasında danışmaya uğrayarak kitaplarını bırakan misafirlerini de, sosyal sorumluluk projesinin bir parçası yapmayı hedeflediklerini aktaran NissaraAvm Müdürü Göktürk Özhan “Günlükavm giriş sayımız hafta içi 15000-20000 arasında değişiyor. Hafta sonları ise bu rakam 26000 seviyesinde oluyor. Misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak, alışveriş ve eğlence için geçirdikleri zaman kalitesini artırmak için, sürekli kendimizi yenileyerek ve misafirlerimizin beklentileri doğrultusunda çalışıyoruz”

Kampanyanın sosyal sorumluluk yanı sıra, eğitimin önemine dikkat çekmek olduğunun altını çizen Öztürk,

“Ziyaretçilerimiz bizim için ailemizin bir parçası ve bizler Nissara ailesi olarak iyiliğin bir parçası olmayı hedefliyoruz. Misafirlerimizle birlikte oluşturacağımız kitap ağacımızda toplanan kitaplar, köy okullarında bu kitaplara ihtiyacı olan yüzlerce gencimizin yüzünü güldürecek ve ihtiyaçlarını karşılayacak. Ülkemizin en büyük yatırımı gençler ve eğitimli bir gelecek. Bizlerde bu anlamda farkındalığı oluşturmak için üzerimize düşen sorumluğu misafirlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

Altyapıda yol, sulama kanalı, gölet, üstyapıda kamu bina taahhüt işleri ile özel sektördeki konut inşaat yatırımlarını günümüze kadar sürdüren, birçok askeri tesis inşaat projesine de imza atarak Türk Silahlı Kuvvetlerine de başarı ile hizmet etmiş olan Duygu Mühendislik firmasının Nevşehire kazandırdığı alışveriş ve yaşam merkezi NissaraAvm, farklı tasarımı, düzenlediği etkinlikler, kampanyalarla Nevşehir yanısıra çevre iller Aksaray , Kırşehir, Niğde ve Aksaraydan da ziyaretçilerini ağırlıyor. Alışveriş deneyimini eksiksiz sunmak için hizmet anlayışı konusunda taviz vermeyen NissaraAvm Nevşehir ilinde 600 kişiye istihdam sağlıyor.