Üniversitemiz NÜKÇAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Kekillioğlu, NÜKÇAM bünyesinde görevli akademik personel ve öğrenciler, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi Başkanı Yaşar Nihan Küsmez, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Kapadokya İmece Kadın Derneği Başkanı Sibel Aplak, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla makamında ziyaret ettikleri Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a çiçek takdim ederek ‘Anneler Günü’nü kutladılar.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve heyete teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendisine takdim edilen çiçekleri üniversitede görev yapan personel ve öğrenciler adına aldığını belirtti. Rektörümüz ayrıca tüm annelerin ve anne adaylarının ‘Anneler Günü’nün kutlu olması temennisinde bulundu.

 

Ziyaret sonrasında NÜKÇAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Kekillioğlu ve beraberindeki heyet üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personel ile öğrencilere çiçek takdim ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı.