Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Mesajında, toplumların bilgili ve kültürlü nesiller olarak yetişmesinde öğretmenlerin önemine dikkat çeken Başkan Ciftci, öğretmenlerin toplumların mimarı olduklarını belirterek “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademede büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır” dedi. 

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan Çiftci, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum” dedi.