Ürgüp’te İlçe Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir Ayşe Dudu Sağdıç Çok Programlı Lise ile Hacı Ahmet Toksöz İlk ve Orta Okulunda karne törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Başkan Fahri Yıldız, Birinci dönem sonunda aynı sınıfları ziyaret ederek kitap okuyan öğrencilere kitap alma sözü vermişti. 2. Dönem karne programında tüm sınıflarda verdiği sözü tutatak Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’in Gençlerle Başbaşa kitabını hediye ederek öğrencilere iyi tatiller diledi.

Kitap ve karne dağıtımına katılarak öğrencilerle bir bir ilgilenen Kaymakam Alper Balcı, öğrencilerden kimseye bağlı olmadan ekonomik özgürlüğünü kazanarak yaşama tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilerin notlarını tek tek inceleyen Balcı, matematik dersi notu yüksek olanlara "dileyin benden ne dilerseniz" dedi.

Başkan Yıldız, öğrencilerle yakından ilgilenerek sizlerden beklenen sadece derslerinize çalışmak, sizlere en iyi şekilde çalışma ortamı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Yıldız, öğrencileri başarılı başarısız diye ayırmanın yanlış olduğunu ifade ederek, "Hepinizi koşulsuz seviyoruz." dedi.

Karne dağıtım töreninde Kaymakam Refiki olarak görev yapan Salih ÇİĞDEM’de katılarak öğrencilerin karnesini verdi.