Nevşehir Kaymaklı ilkokulundaki minik yürekler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yalnız olmadığını göstermek için, kocaman yürekleri, minicik elleri ile 2019 yılı için moral niteliğinde bir tebrik mesajı göndermiş ve bu mesaj karşılıksız bırakılmayarak, Genel Kurmay Başkanı Sayın Yaşar GÜLER imzalı göndermiş oldukları teşekkür mesajı, okulumuzu ve öğrencilerimizi menmun etmiş ve bu vatanın geleceği olan minik yavrularımızi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Okul müdürlüğü, öğretmen ve öğrencilerimiz adına tekrar Türk Silahlı Kuvvetlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

İşte Kaymaklı İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin gönderdiği karta cevaben Genel Kurmay Başkanı Sayın Yaşar GÜLER'in yazdığı teşekkür mesajı;

Değerli evlatlarım, minik elleriniz ve kocaman yürekli elinizle hazırladığınız tebrik kartı için teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz gönderdiğiniz benim için değerli bir hatıra olarak kalacaktır. Bu vesileyle her birinizin gözlerinden öper sizlerin ve sizleri yetiştiren değerli ailelerin izin öğretmenlerin izin ve okul yöneticilerinin yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve başarılar dilerim gözlerinden öperim.

Yaşar GÜLER
Orgeneral
Genelkurmay Başkanı