Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehir-üniversite ilişkisini önemsediklerini, Aksaray’ın meselelerini çözüme kavuşturmak için ellerini taşın altına koymaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Rektör Şahin, şehrin kanaat önderlerini ve akil insanlarını ziyaret ederek hem Aksaray, hem de üniversiteye ilişkin istişarelerde ve fikir alışverişlerinde bulunuyor. Bu kapsamda İşadamı Orhan Ağaçlı’yı ziyaret eden ASÜ Rektörü, ortak aklı ve işbirliğini öncelediklerini ifade etti. Üniversitede planlanan çalışmalardan söz eden ve hayatta karşılığı olan yatırımlar yapmaya çalıştıklarını kaydeden Prof. Şahin, “Üniversitemizi nitelikli şekilde büyütmenin çabasındayız. Şehrimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için çok daha güzel bir üniversite oluşturmak adına projeler üretiyoruz. Bu noktada dua ve desteğe ihtiyacımız var” dedi. İşadamı Ağaçlı ise ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, “Sayın Rektörümüze yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Prof. Dr. Ayhan Özçifçi de katıldı.