Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre BİLGİLİ İlimizi ziyaret ederek Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda Özel Eğitim okul ve kurum müdürlerimiz ile toplantı yaptı. Toplantıya Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Seyfettin TORAMAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR, Şube Müdürü Uğur PEKDEMİR, okul ve kurum müdürlerimiz katıldılar.
        Daire Başkanımız Seyfettin TORAMAN ile birlikte Şube Müdürümüz Uğur PEKDEMİR, Nevşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulu, Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okuluna yaptıkları ziyaretlerde; elimizle birlikte yüreğimizi de taşın altına koymamız gerektiğini ancak bu sayede öğrencilerin gönüllerine girebileceğimizi ve bütün kurumlarımızdaki sorunları çözmekle için elimizden geleni yapacaklarını vurguladı.
        Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Emre BİLGİLİ ise öğleden sonra Özel Eğitim Kurum Müdürlerimiz ile Özel Eğitim Uygulama Okulunda bir araya gelerek özel eğitim alanında verilen hizmetin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara her zaman destekleneceğini söyledi. Toplantı sonrasında katılımcıların toplu olarak Nevşehir Bilim Sanat ve Eğitim Merkezini ziyaret etmelerinin ardından misafirlerimiz uğurlandı. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre BİLGİLİ’ nin İlimize yaptığı ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR Bakanlığımızın Özel Eğitim alanında gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.