Özel Versa Hastanesi Halkla İlişkiler Bölümü “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü saygı ile anarak, tüm öğretmenlerimizin bu gününü kutlar, bugün hatırlandıkları gibi her gün hatırlanmalarını dileriz” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Özel Versa Hastanesi 24 Kasım'da Tüm Branşlarda Öğretmenlerden Muayene Fark Ücreti Almayacak...

Özel Versa Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada; Öğretmenler Gününe özel, 24 Kasım'da tüm branşlarda Öğretmenlerden muayene fark ücreti alınmayacağını açıkladı.

Öğretmenlerimize önce Sağlık diliyoruz...

Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren'de, yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Vergiveren sözlerine şöyle yer verdi; ‘‘Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. İnsanlık tarihi boyunca ne kadar önemli olduğu konusunda tartışılması yersiz ve gereksiz olan eğitim ve öğretim sisteminin neferleri öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.’’

Cavit Vergiveren, sözlerini; ‘‘Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.’’ Diyerek noktaladı.

Nevşehir Özel Versa Hastanesinde COVID-19 (PCR) Testi Yapılmaktadır.

Randevu için 0 (384) 214 32 32 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz.

VERSA HASTANESİ

"Hastalıkta sağlıkta"

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Adres: Güzelyurt, Ürgüp Cd. No:43, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Telefon: (0384) 214 32 32

Fax : +90 384 214 00 70

Email: [email protected]