Bu sene 12.si düzenlenen Özkonak Cumhuriyet Ortaokulu pilav şenliğine Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ak Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Ak Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.
 
Okul Müdürü Murat Yıldırım FİB Haber merkezine yaptığı açıklamada; Özkonak Cumhuriyet Ortaokulu olarak her sene düzenli olarak bu etkinliği düzenlediklerini, bu sene ki katılım kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yıldırım bu tür etkinliklerde bizler yalnız bırakmayan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'e, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e, Ak Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'e, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'ye, Ak Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan'a, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir'e, öğrencilere ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Sn. Mehmet Ali TANRIVER, Nevşehir Milletvekili Sn. Mustafa AÇIKGÖZ,Nevşehir Milletvekili Sn. Ebubekir GİZLİGİDER, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Sn. Şaban TOPUZ, Avanos Kaymakamı; İl Özel İdare Genel Sekreteri Sn. Mustafa ELDİVAN, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sn. Salih AÇIKGÖZ, Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Sn. A.Fatih KESAL Özkonak Cumhuriyet Orta Okulunun Düzenlemiş Olduğu 12.Geleneksel Pilav Şenliğine,Özkonak Yavuz Selim Lisesinde Düzenlenen Dikiş Nakış Sergisini Ziyaretinden Sonra Özkonak Belediyesini Ziyaret Ederek Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldıktan Sonra Çalışmaları Yerinde İnceleyerek Esnaf Ziyaretinde Bulundular.

Özkonak Belediye Başkanı Sn. İlker YÜREKLİ Ziyaretlerinden Duyduğu Memnuniyeti Belirterek Özkonak İçin Verdikleri Desteklerden Dolayı Tüm Özkonak Halkı Adına Teşekkür Etti.