Liseler arası genç kız futsal müsabakalarının ardından Kızlarda Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi, şampiyonluk ipini göğüsleyerek mutlu sona ulaştı.

Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Futsal'da Nevşehir şampiyonu oldu...

 Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Eğitimdeki Başarısını Sporda' da Sürdürüyor.

Nevşehirde Düzenlenen Salon Futsal Şampiyonasında Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi  Nevşehir Toki Kız Meslek Lisesini 2-0 Yenerek Nevşehir İl Şampiyonu Olarak, İlimizi Şampiyonalar da Temsil Etme Hakkı Elde Etti.

Nefeslerin tutulduğu ve büyük bir çekişmeye sahne olan Karşılaşmayı Baştan Sona Büyük Bir Heyecanla İzleyen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,takımını bu zorlu mücadelede yalnız bırakamayarak destek verdi.

Maç sonrası Şampiyon olan Öğrencileri teker teker kutlayan Özkonak Belediye 
Başkanı İlker Yürekli ; Eğitime Ve Spora Verdiğimiz Destekler Yavaş Yavaş Meyvelerini Vermeye Başladı.Bu Başarıdan Dolayı Öğrencilerimize Ve Öğretmenlerimize Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum Dedi. Yürekli ; "Nevşehir  Artık Bu Başarılara Ve Kupalara Alışsın" Diyerek İddiasını Ortaya Koydu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından spor salonunda ödül töreni yapıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim edildi.

www.fibhaber.com olarak Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli , Okulumuzun öğretmenleri ve Şampiyon Özkonak Haci Halil Türkkan Anadolu Lise Kız Futbol Takımını tebrik ediyoruz. Şampiyonalarda Nevşehir'i en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor ve Başarılar diliyoruz.