Altınyıldız Koleji Fen Bilgisi öğretmeni Dursun Kurt ve Sürdürülebilir Ulaşım Projemisi grup başkanları öğrencileri Melike Ulukuş, Oğuz Kolukısa, Selin Tutak ve Bengüsu Kılıç kayseri Toyota Plazada projeyi sergilediler.
 
 Çevre ve Yenilikçi Fikirler Proje yarışmasında 5. etap'ı olan "Sürdürülebilir Ulaşım" konulu proje yarışması FEE tarafından yürütülen ve Toyota Avrupa tarafından desteklenen TÜRÇEV'in koordinasyonunda takip edilen uluslararası bir proje yarışmasıdır.Özel Altınyıldız Ortaokulu öğrencileri 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı 12 Ocak 2013 yılında söz konusu projeye 44 öğrenci ile başvuruda bulunarak çalışma takvimi doğrultusunda tüm çalışmalarını ve etkinliklerini devam ettirmiştir. Proje kapsamında son etkinliğini Kayseri Toyota Aksoylar Toyota Bayi'inde servis çalışanlarına ve Toyota müşterilerine stant kurarak Sürdürülebilir Ulaşımla ilgili sunumlar ve röportajlar yapmışlardır.
 
 Tüm Toyota çalışanlarının ve Toyota müşterilerinin ilgi odağı olup büyük beğeni toplamışlardır.
 
Özel Altınyıldız Ortaokul öğrencileri bu projede İç Anadolu Bölgesinde tek katılımcı okul olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bu projeyi yürüten öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ayrıca desteğini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.