Rauf Nail Akman İlkokulu dünyasına hoş geldiniz. Artık bizlerin dünyasında da sizlerin kocaman ve özel bir yeri var. Bizler de sizlerin o tertemiz dünyanızda yer bulabilir ve sizlerle yaşayabilirsek çok mutlu olacağız.

Önümüzde İnşallah paylaşacağımız çok saatler, günler, haftalar ve aylar olacak. Okulun ilk açıldığı günlerden yıl sonundaki tatil gününe kadar kendinizdeki değişiklikleri fark ettiğinizde ne kadar büyük işler başarabildiğinizi görecek ve kendinizle gurur duyacaksınız.

Sizinle birlikte bir yolculuğa çıktığımızı hayal etmenizi istiyoruz. Okula her geldiğiniz gün, yolculuğumuzun bir parçası olacak. Yolculuğumuz kimi zaman sizler için yorucu, kimi zamanda çok eğlenceli geçecek. Asla yalnız olmayacaksınız. öğretmenleriniz, arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz sizlere hep destek olacak.

Biz Rauf Nail Akman İlkokulunun geleceğin yıldızları olarak yolculuğumuza her geçen gün yeni güzellikler katacağız. Hiç ama hiç endişelenmeyin. Vakit geldiğinde ise okuma ve yazmayı öğrenmiş hatta bizlere yeni ve güzel bilgiler öğretmeye başlayabileceksiniz .

Biz hep sizlerin yanında olacak ve sizlere rehberlik edeceğiz. Bu ilk mektubumuzu da evde özel bir yere asmanızı, sevinç, hayal kırıklığı, endişe ya da korku yaşadığınız zamanlarda sizlere evde bir büyüğünden okumalarını rica etmeni istiyoruz..

Sizlerle geçireceğimiz güzel yarınların hayaliyle şimdilik mektubumuza son veriyor ve Allah'a emanet ediyorum.

Sevgilerimizle…

Rauf Nail Akman İlkokulu

Haber: Tuncay Yıldırıcı