Rektör Kılıç Nevşehir Halkına ve Öğretim Üyelerine Teşekkür Etti.

Değerli Nevşehirli Hemşerilerim,

Üniversitemizdeki rektörlük seçimi süreci tamamlanmış bulunmaktadır. Öğretim üyelerimizin, Yüksek Öğretim Kurulunun (YÖK) ve Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün teveccühleri ile rektörlük görevi şahsıma yeniden tevdi edildi.

Kurucu rektör olarak göreve başladığım günden itibaren şahsıma ve üniversitemize verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgi seçim sürecinde de devam etmiştir. Sizlere teşekkür ederim.

 

Bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğine ve sizlerle birlikte üniversitemizin hızlı gelişiminin devam edeceğine olan inancımı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

Saygı ve sevgilerimle…

 

                                                                                                         Prof.Dr. Filiz KILIÇ

                                                                                                                  Rektör

 

Rektörümüzün Öğretim Üyelerimize Teşekkür Mesajı

 

Değerli Meslektaşlarım,

 

Üniversitemizdeki rektörlük seçimi süreci tamamlanmış bulunmaktadır. Sizlerin, Yüksek Öğretim Kurulunun (YÖK) ve Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün teveccühleri ile rektörlük görevi şahsıma yeniden tevdi edildi.

 

Dört yıl boyunca olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven ortamı içinde üniversitemizi eğitim-öğretim ve bilim yolunda geliştirme hedefimize emin ve hızlı adımlarla ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek çalışmaya devam edeceğiz.

 

Hep birlikte yapacağımız daha çok iş var…

 

Şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve verdiğiniz desteğe teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

 

                                                                                                         Prof.Dr. Filiz KILIÇ

                                                                                                                  Rektör

Öte yandan Nevşehir Üniversitesi Rektörü Kılıç a tam manasıyla tebrik teşekkür kutlamaları ile yoğun bir ziyaretçi akını devam ediyor.

GÖRBİR’den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

11/09/2012

 

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından ikinci kez Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne  atanan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

GÖRBİR dernek başkanı ve yönetimin kurulunun kendilerini ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “GÖRBİR başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyorum. Nevşehir Üniversitesi olarak gerek şehrimizde, gerekse üniversitemizde bulunan engellilerimize yönelik gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek“ dedi.

 

Dernek Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ise, “Göreve geldiği günden beri üniversitemizin büyüyüp gelişmesinde ve  şehrimizin önünün açılmasında büyük emekleri olan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca göreve yeniden atanmasından dolayı da kendisini tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.