Nevşehir NEHÜ Üniversitemiz Futbol Takımından Rektörümüze Şampiyonluk Kupası...

Türkiye Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında şampiyon olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Futbol Takımı, şampiyonluk Kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a takdim etti.

Üniversitemiz Futbol Takımı 24-28 Kasım tarihlerinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Türkiye Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakaları’na katılarak müsabakalardan şampiyonlukla dönmüştü. Takımımız elde ettikleri şampiyonluk ile birlikte Üniversitelerarası Futbol 1. Ligine yükseldi.

Rektörümüzden Sporculara Teşekkür

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yusuf Akandere, Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Bülent Okan Miçooğulları, Antrenör Yardımcısı Uğur Güler ve Muay Thai Antrenörü Okutman Kürşat Özcan ile birlikte Futbol Takımını makamında kabul etti.

Rektörümüz elde ettikleri şampiyonluktan ve 1’inci Lige yükselmelerinden dolayı Futbol Takımımızı ve emeği geçenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektörümüz ayrıca Muay Thai Türkiye 1’incisi ve Avrupa 3’üncüsü olan sporcumuzu da başarısından dolayı kutladı.

Takım oyuncuları ziyarette elde ettikleri ‘Şampiyonluk Kupası’nı  Rektörümüze takdim etti.