Nevşehir’in Ürgüp ve Gülşehir esnafı Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne tekrar aday olan Prof. Dr. Filiz Kılıç’a olan sevgilerini ve desteklerini billboardlara verdikleri ilanlarla kamuoyuna duyurdu.

2008 yılında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne kurucu rektör olarak atanan Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yapılacak olan rektörlük seçimine tekrar aday olduğunu açıklamasıyla birlikte Nevşehir adeta kendisine olan sevgi ve güvenini ortaya koydu.

Geçtiğimiz günlerde Avanos İlçe esnafının Prof. Dr. Kılıç’a olan sevgi ve desteklerini billboardlara verdikleri ‘Avanos esnafları Sayın Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a başarılar diler. ‘Aydınlık sizinle, gelecek birlikte’ yazılı ilanla gösterirken,  Ürgüp İlçe esnafı ‘Ürgüp esnafları olarak, birinci dönemdeki başarılarınızın ikinci dönemde de devamını diliyoruz’  diye verdikleri ilanla, Gülşehir İlçe esnafı ise ‘Prof. Dr. Filiz Kılıç ilk dört yılınızdaki başarılarınızın devamını dileriz’ yazılı billboardlara verdikleri ilanla Prof. Dr. Kılıç’ı desteklediler.