Ramazan aylarında engelli aileleri, şehit aileleri, yetiştirme yurdunda kalan çocukların yanı sıra üniversite bünyesindeki akademik ve idari personeli Ramazan dolayısıyla ziyaret ederek iftarını onlarla ile birlikte açan Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, bu Ramazanda da geleneği bozmayarak ergelli çocukları bulunan Özdemir ailesini ziyaret ederek iftarı onlarla birlikte açtı.

Nevşehir Üniversitesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Aysel Kekillioğlu, Yrd. Doç. Dr. Burcu Gülsevil Berber ve Nevşehir Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Belirir ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştirerek iftarını onlarla birlikte açan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, aile bireyleriyle sohbet etti.

Nevşehir Üniversitesi olarak engelli insanların yaşamlarını kolaylaştırmak adına özürlüleri yakından ilgilendiren çeşitli projeler üzerinde çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir Üniversitesi ve Engelsiz Üniversite Birimi olarak kampus içerisinde ve binalarımızda engellilere yönelik fiziki düzenlemelere de büyük önem veriyoruz” dedi.

Rektör Kılıç, ayrıca kendilerini misafir eden aileye de göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.