Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’in Gülşehir İlçesi Yüksekli Köyünde ikamet eden şehit Mehmet Çağlar’ın babası Dursun Çağlar ve ailesini ziyaret ederek iftar yemeğine katıldı.

Ziyarete Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Salih Bulut ile üniversitemiz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, Yrd. Doç. Dr. Sezen Aköz, Yrd. Doç . Dr . Duygu Eren, Yrd. Doç. Dr. Metin Kaplan ve Yrd. Doç . Dr. Özcan Özkarakoç da katıldılar.

Evlatlarını şehit veren ailelere bu güne kadar maddi ve manevi anlamda her zaman destek olduklarını bundan sonra da ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Kılıç, “Vatanımız için çekinmeden canlarını feda eden şehitlerimizin adları asla unutulmayacaktır. Onları minnetle anıyoruz.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, ayrıca, böylesine mübarek bir günde kendilerini kabul ederek sofralarını açtıkları için de şehit ailesine teşekkür etti.