Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitede görevli akademik ve idari personele için yaptırılan lojmanlarda incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasındaki protokol çerçevesinde yaptırılan konutları gezerek inşaat çalışmaları ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Yüklenici firma yetkilileri 4 Blok ve 96 konuttan oluşan projenin inşaat işlerinin tamamlandığını, su, kalorifer sistemi, elektrik, doğalgaz vb gibi tesisatların kontrollerinin tamamlandığını, devam etmekte olan peyzaj düzenlemelerinin ise 1 hafta içerisinde tamamlanacağını bildirdiler.

Ayrıca 27.07.2012 tarihi itibariyle geçici kabul yapılmak üzere TOKİ’ye başvuru yaptıklarını ve TOKİ heyetinin kabul için gelmeleri halinde kabulün yapılıp projenin TOKİ’nin belirleyeceği takvim çerçevesinde teslim edileceğini eklediler.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç projenin kabulünün yapılarak TOKİ’ye teslim edilmesini takip eden süreçte yapımı tamamlanan lojmanların Üniversitemize devir işlemlerinin başlayacağını söyledi. Lojmanların Üniversitemize teslimi yapıldıktan sonra ise 2946 sayılı Kamu Konutları Kanununda yer alan hükümlere göre lojman tahsisinin yapılacağını bildirdi.

Nevşehir Gündemin Adresi" FİB
 Haber.Com"