Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitemiz ana yerleşkesi içerisinde kurulan kayıt merkezini ve stantları gezerek incelemelerde bulundu.

 

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Nevşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Gülşehir Meslek Yüksekokulunu  tercih eden öğrenciler kayıtlarını bugün yaptırdılar. 

 

Kayıtlarını yaptırmak için gelen öğrenci ve velileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesini tercih eden her öğrencinin artık Nevşehir Üniversitesi ailesinin bir ferdi olduğunu söyledi.   Öğrenci ve velileriyle sohbet eden Rektör Kılıç, onların bu mutlu gününde sevinç ve heyecanlarına ortak oldu.  

 

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç daha sonra üniversitemiz ana yerleşkesi içerisinde yeni kurulan öğrenci kayıt merkezini ve üniversite içerisinde özel ve devlet yurtlarının açtıkları stantları gezerek bilgiler aldı.

 

Kayıtların üçüncü günü olan 5 Eylül Çarşamba günü; Fen Edebiyat Fakültesi, Avanos Meslek Yüksekokulunu,  06 Eylül Perşembe günü; Nevşehir Meslek Yüksekokulu, İncekara Sağlık Hizmet Meslek Yüksekokulu, 07 Eylül Cuma günü ise; Hacıbektaş Veli Meslek Yüksekokulu, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu’nu tercih eden öğrencilerin kayıtlarının yapılacağı bildirildi.