Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Gümüşkent Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan özel insanları ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zeliha Leblebici ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Savaş Kurtuluş Çevik ile Gümüşkent Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyaretlerinde kendilerini Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gökhan Köksal ve personel karşıladı.

Rehabilitasyon merkezini gezen ve özel insanlarla ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, özel insanlar ve merkez hakkında Müdür Gökhan Köksal'dan bilgi aldı. Rektörümüz, burada kalanlar için yapılabilecek alternatif dersler ve çalışmalar hakkında Müdür Gökhan Köksal ile görüş alışverişinde bulundu. Özel insanların yaşamlarını kolaylaştıracak ve yaşamlarına renk katacak her türlü ortak projede bulunabileceklerini söyleyen Rektörümüz, Üniversitemiz bünyesinde bulunan Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörlüğünde çalışmalara hazır olduklarını ifade etti. 

Rektörümüz daha sonra üniversitemiz tarafından görevlendirilen Öğretim Görevlisi Savaş Kurtuluş Çevik’in sanat eğitimi için merkezde hazırlamış olduğu atölyeyi ve özel insanların ortaya çıkardıkları birbirinden değerli eserleri inceledi.