Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi’ İşbirliği protokolü yapılmış olup Görsel ve Edebi alanda İlimiz genelinde bağımlılık konulu yarışmalar düzenlenmiştir. Bu kapsamda yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri 19 Mayıs İlkokulunda düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR tarafından verildi. 

Görsel alanda; Mina İlayda DOĞRUSÖZ (Altınyıldız A.L), Makbule Melike ÖZTÜRK (Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu), Beril ÇİFTÇİ (Kardelen İlkokulu), Edebi Alanda Meryem Erbaa UZ (19 Mayıs İlkokulu), Murat MUTLU (Avanos Akarca Ortaokulu), Nida ERTAŞ (Ürgüp Mesleki ve Teknik A.L) öğrenciler dereceye girmişlerdir. 

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve bu öğrencilere katkı sağlayan değerli öğretmenlere teşekkür etti. Sayın Demir okuldaki öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.