Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden satranç turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, Kardelen Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Vekili Mehtap Kulaç'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı. Kardelen Koleji 1. Satranç turnuvasında 7 yaş grubunda, birinciliği Metehan Uzun, ikinciliği Kutay Bilim, üçüncülüğü Miray Erdem kazanırken 8 yaş grubunda ise birinciliği Zorbey Kuru, ikinciliği Hasbey Kuru ve üçüncülüğü ise Şükrü Sümer kazandı.

 

Kardelen Koleji 1. satranç turnuvasında 10 yaş grubunda birinciliği Emre Erenler, ikinciliği Lütfi Gümüş, üçüncülüğü Mesut Yeşilgören, 11 ve 12 yaş grubunda birinciliği Utku ahmet şimşek, ikinciliği Derya Solak, üçüncülüğü Melih fidan Kazandı. Kardelen Koleji 1. Satranç turnuvasında 13-14 yaş grubunda ise birinciliği Cuma Bayram Doğru, ikinciliği Furkan Doğançay ve üçüncülüğü ise Adalet Adaş kazandı.

 

Özel Kardelen Koleji 1. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, Kardelen Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Vekili Mehtap Kulaç, Kardelen İlkokul ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Kutay Bayram ve Kardelen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt tarafından verildi.

 

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yarışma sonrasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti. '' Özel Kardelen Koleji olarak bu yıl birincisini düzenlediğimiz satranç turnuvasına gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etti. Okulumuz tarafından yapılan bu turnuvaya Nevşehir dışından katılan öğrencilerimiz de oldular. Özel Kardelen Koleji 1. Satranç turnuvasına katılan tüm öğrencilere ve öğrenci velilerine teşekkür ediyorum''