Son zamanlarda okul müdürlüğü görevine iade edilen Türk Eğitim-Sen üyelerinin arasına Gülşehir'de bir öğretmen de adını yazdırdı.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin yıllardır yürüttüğü kararlı mücadele sonucunda görevlerine dönmeye başlayan öğretmenlerin arasına ismini yazdıran Zihni Altunok'a, müdür olarak atandığı kurum olan Gülşehir 100. Yıl Ortoakulu'nda ilk hayırlı olsun ziyaretini de Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi.
 
Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Sendikamızı zayıflatmak ve yıpratmak için çalışanlara en büyük tokat görevden alınan idarecilerimizin bir bir görevlerine iade edilmeleri olmuştur. Gülşehir ilçesinde ilkeli, onurlu ve kararlı duruşunu bozmadan bugüne kadar hukuk mücadelesini sürdüren ve zaferle taçlandıran Zihni Altunok hocama, ayrıca sorumlu siyasilere ve bürokratlara teşekkür ediyorum. Bu şehirde yeniden huzur ortamının sağlanması, eğitimde başarıyı da beraberinde getirecektir" şeklinde konuştu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Demirtaş, İlyas Pınarlık ve sendikanın Gülşehir eski İlçe Temsilcisi Rasim Aykaç'a teşekkür eden Zihni Altunok, "Görevden alındığımız günden bugüne kadar dik duruşumu asla bozmadan, Mustafa Uğur başkanım ve sendikamın da desteğiyle mücadelemi sürdürdüm. Çok şükür ki Mustafa başkanımın ve sendikamın mücadelesi, siyasilerin ve bürokratların ilgisi, ilçe halkımızın da desteği sonucunda da yeniden okul idarecisi olarak görevlendirildim. Devletimize, milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmeye ve hakkıyla görev yapmaya devam inşallah" şeklinde konuştu.