NEVŞEHİR(MHA)İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ve Nar Barbaros İlkokuluna ziyaretlerde bulundu.

Okulların idarecilerinden okulların eğitim durumu ve fiziki şartlarıyla ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Okulların öğretmenleri ile bir araya geldi, bazı sınıfları gezip öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretlere İl Milli Eğitim şube Müdürü Orbay Özcan´da katıldı.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İngilizce Eğitimi Derneği ile birlikte 26- 27 Eylül 2014 tarihlerinde ‘İngilizce, İletişim Aracı’ adlı eğitim semineri düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’in açılış konuşmasını yaptığı eğitim, İNGED Başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz ve Gazi Üniversitesi Akademisyenleri Büşra Delen, M. Nazlı Güngör ve M. Akın Güngör tarafından verildi.

İlimizde bulunan ilk ve ortaokul İngilizce öğretmenlerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılan eğitim H. Avni İncekara Fen Lisesinde 105 katılımcıyla tamamlandı.

Eğitim süresince İngilizce öğretmenlerinin sınıfta uygulayabilecekleri yeni öğretim metotlarına, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programına öğretmenlerin dersleri esnasında farklı materyal kullanımına dayalı çalışma kültürünün gerekliliğine değinildi.