Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencileri Kapadokya bölgesini gezmek üzere Nevşehir'in Ürgüp ilçesine geldiler.

3 Günlük Nevşehir Gezi proğramı çevresinde Nevşehir'e gelen Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile Ürgüp'te bir araya geldiler.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne bağlı Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USET MYO) Uygulama Otelinde kalan 45 kişiden oluşan Şırnak İlahiyat Fakültesi öğrencilerini ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, kendilerini dünyanın gözbebeği, turizmin gözdesi olan Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Siz değerli öğrencilerimizi Kapadokya’da, görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İlimize hoş geldiniz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamada," Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim gören kardeşlerimizi Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ile ağırladık.‬ ‪“Türkiye, 81 vilayetiyle eğitim kampüsü oldu. Bilimin ve eğitimin ışığında gençlerimiz yetişmeye devam ediyor. Güçlü Türkiye’nin geleceği gençlerimizdir.” dedi.

Doğa harikası olan Kapadokya’da olmaktan mutlu olduklarını ifade eden İlahiyat Fakültesi öğrencileri ise, kendilerini ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz’e teşekkürlerini ilettiler.

         Vali Aktaş ve Milletvekili açıkgöz, İlahiyat Fakültesi öğrencilerine günün anısı olarak, yöremize ait hediyeler verdi.