2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları takım müsabakalarına 13 Branşta katılım sağlayarak, tüm branşlarda başarı ve derece elde ederek Nevşehir birincisi olan Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi’ne, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer plaket takdim etti.

Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nail Demirtaş, “Spor sayesinde öğrencilerimizin fiziksel, ruhsal ve toplumsal faydalarının yanında takım oyunlarıyla birlik, beraberlik, paylaşma, mücadele ve arkadaşlık duyguları gelişmektedir. Dolayısıyla bireysel ve takım sporları çalışmalarına sürekli katılan ve kendini geliştiren öğrencilerimiz Beden Eğitimi Spor Yüksek Okullarına ve antrenörlüklere yerleştirmekteyiz. Bu başarılarda emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Necati Kök ve sporcu öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.

Demirtaş'a plaketini takdim eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “Özverili Çalışmalarından dolayı okulumuzu tebrik ediyor, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve spor severlere hayırlı ve başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.