“Şimdi Düşünme Zamanı” etkinlik sergisinde ilimiz Nevşehir'i temsil edecek olan Suvermez Ortaokulu Öğrencileri Beyza ERTAŞ ve İbrahim BULUT yapmış oldukları projelerle ulusal sergiye katılmaya hak kazanmışlardır.

Çocukları bilime, teknolojiye ilgi duyması, düşünce ürünleri geliştirmelerinin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen "Şimdi Düşünme Zamanı" Ortaöğretim Okulları Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Çalışmaları Sergisi bu yıl 27-28 Mayıs 2016 tarihlerinde Konya'da yapılacaktır.

Türkiye’de her yıl düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü tarafından organize edilen “Şimdi Düşünme Zamanı” etkinlik sergisinde ilimiz Nevşehir'i temsil edecek olan Suvermez Ortaokulu Öğrencileri Beyza ERTAŞ ve İbrahim BULUT yapmış oldukları projelerle ulusal sergiye katılmaya hak kazanmışlardır.

Suvermez Ortaokulu Müdürü Hüseyin Uzun "Bizleri gururla temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Projelerde öğrencilerimizin yol göstericisi olan ve onlardan maddi-manevi desteğini esirgemeyen Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Özer KILIÇER' e teşekkür ediyoruz." dedi.

Proje

Beyza ERTAŞ – Temizlik Robotu
İbrahim BULUT- Kar Yağınca Üstü Kapanan Tünel