ALTINYILDIZ KOLEJİ İLE FORUM KAPADOKYA İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN TASARLADIĞIN TİŞÖRT SENİ İSTANBUL´A EĞLENCEYE UÇURUYOR’ ETKİNLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ

Altınyıldız Koleji ile Nevşehir´in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Nisan ayında çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler ve tişört tasarlama atölyeleri düzenleyerek şanslı üç çocuğu Forum İstanbul´a götürme amacıyla düzenlenen etkinlikler, büyük ilgi görüyor.

Forum Kapadokya’da başlayan etkinliklerde geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik birçok etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birbirinden keyifli etkinlikler ve renkli tişört tasarlama aktiviteleriyle kutluyor.
9 Nisan´da başlayan etkinliklere katılan çocuklar hem yeteneklerini geliştiriyor, hem de sosyalleşerek eğleniyor.
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji anaokulu ve resim öğretmenleri eşliğinde düzenlenen kampanya iki hafta sürecek. Yüz boyama, tişört boyama, maskot eğlenceleri, gösteriler büyük beğeni topladı.
Kampanya kapsamında Forum Kapadokya´da 9 – 10 Nisan ile 16 – 17 Nisan tarihlerinde katılımcıların tasarladıkları tişörtlerin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılıyor.
Bu fotoğraflar arasından random.org aracılığıyla seçilecek üç talihli 23 Nisan günü açıklanacak. Şanslı minik ziyaretçiler, kendisine eşlik edecek ebeveyni ile birlikte İstanbul´a bir seyahat kazanarak Forum İstanbul’daki Legoland, Aquvarium, Jurassic Land´de eğlence dolu bir gün geçirebilecek.
Forum Kapadokya’da Altınyıldız Koleji öğretmen ve öğrencilerinin desteğinde gerçekleştirilen bu güzel etkinliklere destek veren herkese ve tüm kurumlara teşekkür ediyoruz.
Türk Milletinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şimdiden kutluyoruz.