Yıl sonu gösterileri Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı açılış konuşmalarında TEGV İl Temsilcisi Serdar Kuzugüden Eğitim Gönüllülerinin yapısı, çocuklara kazandırdığı değerler ,yapılan etkinlikler  hakkında katılımcılara bilgi verdi ,Eğitim Gönüllüsü Tugrul Günay gönüllülüğün anlam ve önemi ,ne kadar önemli olduğu her insanın muhakkak gönüllü faaliyetlere katılması gerektiğini kendisinin gönüllülük yaparken çocuklardaki değişimi gördükçe  büyük zevk aldığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Eğitim Gönülleri kısa tanıtım filmini izledikten sonra  çocuklar koro çalışmaları,sikeçler,halkoyunları ,zeybek gösterileri katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi .Gönüllü Utku Uncunun konseri ile tamamlandı.

Kapanış konuşmasını yapan Okul Müdürü Adnan Yıldız yapılan çalışmayı çok beğendiğini Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile işbirliklerine devam edeceklerini , sivil toplum örgütlerinin eğitime büyük katkı sağladığını belirtti.Gösteride emeği geçen gönüllülere çiçek taktim etti.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında: 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilk ve ortaöğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 37 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 57 Öğrenim Birimi, 21 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ve 4 İl Temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 1,8 milyon çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.