Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde daire başkanlığına atanan Selahattin Danacı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendikanın üniversite yöneticileri Zeki Muharremoğlu ve Bahadır Ceylan ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevine atanan Selahattin Danacı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.
 
Ziyarette konuşan Mustafa Uğur, "Selahattin bey üniversitemizin en önemli birimlerinden olan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini daha önce de bu layıkıyla yürütmüş, bu alandaki güzel çalışmalar ve başarılarla üniversitemizin marka değerini ciddi katkılar sunmuştu. Yeniden bu makama atanması elbette ki bizleri üniversitemiz ve ilimiz adına mutlu etmiştir. Kendisine başarılar diliyor, Türk Eğitim-Sen'in desteğini bir kez daha ifade ediyoruz" dedi.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Daire Başkanı Selahattin Danacı ise, geçmişte olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da başarı için çalışacaklarını ifade ederek heyetle bir süre istişare etti.