2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasına kısa bir zaman kala Göre Belediyesi , belde genelinde eğitim öğretim yılı başlamadan önce okul bahçelerinde çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Göre Belediye Başkanı Topçu; ”Yarınımız geleceğimiz çocuklarımız için Eğitime destek olmak çok önemli. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak" dedi.

 Göre Belediyesinden Okula Çevre Düzenlemesi 

Eğitim öğretime destek faaliyeti kapsamında özellikle okulların açılmasına az bir zaman kala, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın temiz bir ortamda öğrenime başlamaları gerektiğini ifade eden Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, okullarımızın bahçelerinde yabancı otla mücadele, temizlik, budama ve çim bakımı çalışmalarının Belediyemiz ekipleri tarafından çalışmalarının başladığını ve okullar açılmadan önce tamamlanacağını söyledi.

Başkan Topçu, "Bu vesile ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Topçu'ya İlk Teşekkür Yalçın'dan Geldi...

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Göre kasabası Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu müdürü Cemal Yalçın yaptığı açıklamasında; "2018-2019 Eğitim öğretim öncesi Okulumuz bahçesi Göre belediye çalışanları tarafindan temizlenerek hazır hale getrildi. Tüm çalışanların ellerine sağlık. Okulumuza her konuda yardımcı olan Göre Belediye Baskanı Sayın MUSTAFA TOPÇU'ya şahsım ve öğrenci velileri adına tesekkur ediyoruz." dedi.