Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve sendika yöneticileri çocukların bayramlarını kutlayarak çikolata, bayrak, balon ve kalem hediye etti.
 
Hediye dağıtımında konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur: "Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan etmiş olduğu ve dünya'nın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da her yıl çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu yıl da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. yıl coşkusunu çocuklarımızla ve halkımızla kutlamak için, 23 Nisan ruhunun asla kaybolmayacağını hatırlatmak ve bayram coşkusunu Nevşehir'de doyasıya yaşamak için çeşitli hediyeler dağıtarak hem mutlu olduk hem de çocuklarımızı mutlu ettik" dedi.
 
Nevşehir halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiye de teşekkür eden Mustafa Uğur, "Nevşehir'de yaşayan çocuklardan yaşlılara kadar tüm vatandaşlarımız 23 Nisan'ın coşkusunu ve sevincini yaşamak için sendika olarak açmış olduğumuz standa akın ettiler. Ellerinde Türk bayrakları ve Türk bayraklı balonlarla dolaşan kalabalık günün en mutlu ve en güzel karesi oldu" şeklinde konuştu.