Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, aday öğretmenlere bir çağrıda bulunarak yazılı sınav öncesi kitap desteği sözü verdi.
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aday öğretmenlere sözlü sınavın kaldırıldığının duyurulmasıyla beraber, 24 Aralık'ta yapılacak yazılı sınav öncesi sendika olarak aday meslektaşlarına hazırlık kitabı desteği vereceklerini açıklayarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne çay içmeye davet eden Mustafa Uğur, "Türk Eğitim-Sen tarafından bastırılan 790 sayfalık Milli Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmen Sınavlarına Hazırlık El Kitabı'nı, sendikamıza gelerek çayımızı içen tüm aday öğretmenlerimize hediye etme kararı aldık. Sendikamız tarafından hazırlanan ve bastırılan bu güzide eser ile sınavlara hazırlanan aday meslektaşlarımız şimdiye kadar sınavlardan başarıyla çıktılar. Eminim ki bundan sonra da başarı Türk Eğitim-Sen ile gelecektir" dedi.
 
Kitapların tamamen sınav formatına uygun olduğunu ve değişen, eklenen konuların da kitapta yer aldığını ifade ederek, kitapta çıkmış soruların da yer aldığını belirten Uğur, tüm aday öğretmenlere şimdiden başarılar diledi.