Yaklaşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu sebebiyle bu hafta sonu eş zamanlı olarak ilçe seçim bölgelerimizde belirlenen binalarda kurulacak sandıklara üyelerimizin de katılımıyla delege seçimlerimiz yapılacaktır.
 
Seçim takvimi, delege adaylığı başvuruları, delege adaylarının ilanı ve itiraz süreci gibi bundan sonraki tüm süreçler de yalnızca Türk Eğitim-Sen Seçim Yönetmeliği esaslarına göre, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi tarafından belirlenen seçim komisyonu tarafından titizlikle yürütülecektir.
 
Bugüne kadar yaşanan süreçlerin hepsinin tüzük ve yönetmelik ışığında tüm şeffaflığı ile yürütülmesine, üyelerimizin haklı taleplerinin değerlendirilerek yürürlüğe konmasına rağmen, seçim sürecimize; sendikamıza üye olmayan, sendikamızdan üye istifalarının gerçekleşmesi için her dönem uğraş veren, sendikamızın marka değerine saldırıda bulunan bazı kişilerin seçimlerimize müdahale olma girişimlerini ve sendikamız üyeleri arasında ayrışmaya yol açacak, üyelerimizi kutuplaştıracak, beraberliğimize zarar verecek fiili/sözlü, söylem/eylem ve yine sendikamız yönetimine sevgi, saygı sınırlarını aşarak yöneltilen hakaret, iftira, suçlama eylemlerini üzüntüyle izlemekteyiz.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, bugüne kadar yaşanan tüm genel kurul süreçlerini olgunlukla yürütmüş ve tamamlamış, demokratik hakların kullanılması ve uygulanması noktasında parmakla gösterilebilecek ender kurumlardan birisi olmuş ve kamuoyunun takdirini kazandıkça güçlenen bir sivil toplum kuruluşu olma özelliğini hakkıyla elde etmiştir.
 
Bu sebeple, daha güçlü bir Türk Eğitim-Sen için, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için sendikamızın gerçek hak ve söz sahibi üyelerimizi hafta sonunda yapılacak delege seçimlerimizde oy kullanmaya davet ediyoruz.
 
Saygılarımızla.