Yeni eğitim/öğretim yılının başlaması ile birlikte Şube Başkanımız Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyelerimiz okul ve kurum ziyaretlerine başladı.

 Nevşehir'de her yıl en çok okul ve kurum ziyaret eden eğitim sendikası olarak bilinen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, 2015/2016 Eğitim/Öğretim yılının başlaması ile bu geleneği sürdürmeye devam ediyor.

Bu yıl okul ve kurum ziyaretlerine Derinkuyu ilçesi'nden başlayan Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Şube Başkan Yardımcısı Tayfur Urgenç'in ilk ziyaretleri Derinkuyu Halk Eğitim Merkezi, Derinkuyu İmam Hatip Lisesi, Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi, Derinkuyu Hakkı Atamulu Çok Programlı Lise ve Derinkuyu Mehmet Akif Ortaokulu oldu. Ayrıca Nevşehir Merkez Rehberlik ve Araştırma Merkezi de ziyaret edilen kurumlar arasında yer aldı.

Ziyaretler esnasında öğretmen odalarında bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Bu yıl Nevşehir'e atanan öğretmenlerimize, ilimize katacakları değer ve öğrencilerimizin geleceklerinin şekillendirmedeki tüm desteklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederim. Sizler bu sorumlulukla sınıflarda ter dökerken unutmayınız ki biz Türk Eğitim-Sen olarak her zaman sizlere desteğe hazırız, sizler aklınızda hiçbir sorun olmadan ders işleyebilesiniz diye bizler mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Uğur, Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi'nin ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin çalışmalarından da bahsederek sendikacılığın mihenk taşı olan ilkeli, onurlu ve kararlı sendikacılığın çatısına tüm eğitimcileri davet etmeyi ihmal etmedi.