Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine veda edecek olan iki eğitimciye plaket takdim ederek bugüne kadarki emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Emekli olan eski yönetim kurulu üyesi Cavit Dolamaç ve Elazığ’a tayini çıkan Derinkuyu ilçe temsilcisi Özcan Sert onuruna düzenlenen yemek sonrası Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi adına plaket takdim eden Şube Başkanı Mustafa Uğur, “Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’nin her kademesinde görev alarak, sendikamızın büyümesine, kurumsallaşmasına büyük katkıları olan Cavit ve Özcan hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Biz, onlarla kardeşlik hukuku içerisinde omuz omuza mücadele ettik ve bu mücadele süresince bizleri hiç üzmeden, kırmadan her zaman elinden gelenin fazlasını yaptılar. Bugün bu yüzdendir ki bir anlamda buruk bir sevinç yaşıyoruz. Şubemizin kapısı her zaman bu iki değerliye sonuna kadar açıktır. Kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Plaket takdiminde konuşan Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu eski üyesi Cavit Dolamaç, “Bu camiaya hizmet etmekten her zaman gurur duydum. Bugün böylesi nazik bir düşünceyle karşılaştığım için Mustafa Uğur başkanım olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emekli bir öğretmen olarak da Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’nin bir ferdi olarak yine bu camia için çalışmaya, mücadele etmeye, üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışacağım. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

Elazığ iline tayini çıkan Derinkuyu ilçe temsilcisi Özcan Sert ise, “Mecburi bir tayinden ötürü okul temsilciliği, ilçe temsilciliği gibi kıymetli görevleri yürüttüğüm şubemden ve dolayısıyla Nevşehir’den ayrılıyorum. Bu ilde görev yaptığım ve Türk Eğitim-Sen’de görev yaptığım tüm sürede dostlukla, kardeşlikle Mustafa Uğur başkanım ve yönetim kurulu üyelerim ile başarı odaklı çalıştık. Kendilerine beni duygulandıran bugünkü jestlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve sendikanın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Temsilcisi Zeki Muharremoğlu, plaket takdiminin ardından Özcan Sert ve Cavit Dolamaç’a tek tek sarılarak teşekkür edip, helalleştikten sonra veda ettiler.