2015/2016 Eğitim/Öğretim yılının başlamasından itibaren her hafta okulları ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de okul ve kurum ziyaretlerine devam etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Derinkuyu ilçesi okullarını ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil hediye ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.


Derinkuyu Cumhuriyet İlkokulu, Derinkuyu Ortaokulu, Derinkuyu Şerifebacı Anaokulu, Derinkuyu Atatürk İlkokulu, Derinkuyu Til İlkokulu, Derinkuyu Til İlkokulu, Derinkuyu Suvermez İlkokulu, Derinkuyu Suvermez Ortaokulu ile merkez ilçeye bağlı Kaymaklı İlkokulu, Çardak İlkokulu, Çardak Ortaokulu ve Çardak İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri hem öğretmenlerin gününü kutladı hem de Türk Eğitim-Sen'in sendikal mücadelesini anlatarak yeni üye kaydı yaptı.


Sendikacılığın masa başında değil, okullarda yapılması gerektiğinin altını çizen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa UĞUR; "Bizler eğitimi de eğitimciyi de sendikamızın vazgeçilmez unsurları olarak gördüğümüz için bu eğitin/öğretim döneminde de haftanın tüm günlerini okul ziyaretleri yaparak geçiriyoruz. Bugün de Öğretmenler Günü olması sebebiyle ziyaretlerimize ellerimizde karanfiller ile devam etmek istedik. Öğretmenlerimizin yüzlerinde oluşacak tebessüme bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysek bizlere ne mutlu" dedi.