Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği olarak “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesini ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladık.

 Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Haber-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Emekli-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı, Türk İmar Sen Nevşehir İl Temsilcisi Recep Kılıç, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı tarafından gerçekleştirilen ziyarette, tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü” kutlandı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ziyaretlerinden dolayı Türkiye Kamu-Sen İş Kollarına teşekkür ederek, bir öğretmenin hayatındaki en anlamlı gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kardeşleri ile kutlamasından daha büyük bir mutluluk olamazdı. Bu nazik ziyaretten ötürü başta Turgay Çetin başkanımız olmak üzere konfederasyonumuza bağlı tüm sendikalarımızın başkanlarına teşekkür ediyorum. Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, ülkemizin ve ilimizin geleceği için, kamu çalışanlarının daha iyi bir noktaya ulaşması için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin; maddi değerle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde çocuklarımıza öğretme görevinin yanı sıra çocuklarımızın yetenek ve becerilerini de ortaya çıkaran, milletimize hizmet etmenin, en güzide yollarından biridir. Öğretmenlerimizin çalışma şartları iyileştirilmeli, özlük haklarında iyileştirmeler yapılmalı, hazırlık ödeneği ve ek ders ücretleri önemli ölçüde arttırılarak milletimizin değerler sisteminde çok yüksek yeri bulunan öğretmenlerimiz fiili yaşamda da aynı konuma gelmesi sağlanmalıdır" dedi.


Türkiye Kamu-Sen’in faaliyetleri ve çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.