Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Hentbol küçük kızlar Müsabakaları' Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor salonunda oynanan final maçı ile sona erdi.

Küçük Kızlar Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Büyük çekişmelerin yaşandığı maçlar sonucunda İstiklal Ortaokulunu 8-5 mağlup etmeyi başaran Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu Nevşehir il birincisi oldu. Birinci olan Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu Okullar arası Grup Müsabakaları'nda Nevşehir'i temsil edecek. İstiklal Ortaokulu il ikincisi, il üçüncüsü Çardak Ortaokulu oldu.


Şampiyonluk kupasını arkadaşlarıyla birlikte havaya kaldıran takım kaptanı Simay Serhat bu mutluluğunu ilk olarak babası ile paylaştı.

Oynanan final maçı sonrası düzenlenen törende dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Pınar Ünlü Hatipoğlu, Okul Müdürü Fatih Arıkan ve Okul aile birliği başkanı Nihat Serhat ile öğrencilerini tebrik ediyoruz.