2016/2017 Eğitim/Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetimi Vali Yardımcısı Atsız'ı ve Milli Eğitim Müdürü Demir'i ziyaret etti.
 
İlk Ziyaret Milli Eğitim'den Sorumlu Vali Yardımcısı'na
 
2016/2017 Eğitim/Öğretim Yılının ilk gününde Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız'ı ziyaret ederek eğitim/öğretim yılını kutlayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi heyeti adına Şube Başkanı Mustafa Uğur, Vali Yardımcısı Atsız'a çiçek takdim etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Yardımcısı Atsız, "Nevşehir uzun yıllar başarı listelerinde adını ilk beşte duyuran bir ildi. Bu yıl hedefimiz Nevşehir'i yeniden alt sıralardan ilk beşlere çıkarmak ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yoğunlaşmak olacak. Bu hedefimize engel koyacak yahut bizleri oyalayacak FETÖ kadrolarının şu ana kadar tasfiye edilmesi ise büyük şansımızdır. Türk Eğitim-Sen'den ve Türk Eğitim-Sen üyesi tüm eğitimcilerden isteğimiz de bu noktada başarıya odaklanmaları ve başarı için mücadele etmeleridir" şeklinde konuştu.
 
İkinci Ziyaret Milli Eğitim Müdürü Demir'e
 
2016/2017 Eğitim/Öğretim Yılının ilk gününde Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız'ı ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi heyetinin ikinci adresi ise Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü makamı oldu.
 
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in eğitim/öğretim yılını kutlayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, kendi elleriyle Demir'e çikolata ikram ettikten sonra eğitim/öğretim sezonundan beklentilerini ve hedeflerini anlattı.
 
Ziyaretten ve çikolata ikramından duyduğu memnuniyetten ötürü Türk Eğitim-Sen heyetine teşekkür eden Murat Demir, "Nevşehir okullarında, öğrencilerimizde başarıya odaklı bir sezonun geçmesi adına elimizden gelen gayretin fazlasını göstereceğimizden Nevşehir halkı müsterih olsun. FETÖ konusundaki açığa alınmalar ile ilgili tüm çalışmalarımız titizlilikle sürdürülmektedir. Eğitimci arkadaşlarımız sabırlı olsun, onların öğrencileriyle buluşmaları bizim de en büyük temennimizdir." şeklinde konuştu.