Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika üniversite temsilcisi Zeki Muharremoğlu, kısa bir süre önce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Ertan Özensel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özensel'e yeni görevinde başarılar dileyen Uğur, "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin şehrimizin halkıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde çalışan, akademik ve idari personeliyle kucaklaşarak huzuru tesis eden, başarıya odaklı bir üniversite olması en büyük temennimizdir. Bu anlamda Prof. Dr. Ertan Özensel hocamızın da üniversitemize anlamlı katkılar sağlayacağına, üniversitemize her anlamda ivme kazandıracağına inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz. Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi üniversitemizin güzel ve yapıcı her çalışmasına bugüne kadar nasıl destek verdiyse bundan sonra da destek verecektir" dedi.
 
Türk Eğitim-Sen'in gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Mustafa Uğur'a teşekkür eden Prof. Dr. Özensel, "Şehrin üniversitesinde güzel çalışmalar imza atmak, geri kalan noktaları bir an önce canlandırmak, projelerimizi faaliyete geçirerek Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin marka değerini artırmak öncelikli hedefimiz. Bu doğrultuda özellikle Mimarlık & Mühendislik ve Turizm Fakültesi'nde hedef büyütmek, bu fakültelerin bölümlerini ve bu bölümlerin her anlamda çalışmalarına ivme kazandırmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının desteği bizim için çok önemli, bu anlamda sağlayacağınız destek için şimdideb teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.