Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Şube Mali Sekreteri İlhami Genç ve Üniversite Temsilcisi Zeki Muharremoğlu'nun katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Prof. Dr. Abdullah Şengül, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari anlamda zenginleştirilmesi, çalışma barışının üniversiteye hakim olması ve öğrencilerin başarı ve memnuniyetleri için durmadan çalıştıklarını ifade etti.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nde yetkili sendika olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin üniversiteye destek olduklarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Şengül, sendikal çalışmalarda Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a başarılar diledi.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin markalaşmasının Nevşehir için çok büyük önem taşıdığını belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Üniversitemizin doğuşundan gelişimine kadar var gücümüzle destek olmaya çalışan bir sivil toplum örgütü olmaya gayret gösterdik zira gerek akademik gerek idari personellerimizin gerekse de öğrencilerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için bir çok çalışmalara da imza attık. Bundan sonra da üniversitemiz için geleceği gereken her şeyi yapacağımızdan, yanlışlara dur diyeceğimizden, doğrulara alış tutacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.