Uğurlu ve Kürekli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

NEVŞEHİR(MHA) Haziran ayı ile birlikte beklenen atamalar yapıldı. Ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcılıklarına iki yeni isim atandı. Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri o iki yeni isme hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve Şube yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıkları görevine atanan Doğan Kürekli ve İlyas Uğurlu’yu ziyaret ederek her iki isme de görevlerinde başarılar diledi.

Mart ayı içerisinde Milli Eğitim Kanununda yapılan değişikliklerle birlikte ilimizde de milli eğitim müdürlüğü kadrosunda yeni atamalar yapıldığını belirten Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Eğitimciler Birliği Sendikası olarak il milli eğitim müdür yardımcılıkları görevine atanan Sayın İlyas Uğurlu ve Sayın Doğan Kürekli ilimiz eğitimine yıllardır önemli hizmetler verdiler. Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz. Her iki arkadaşımızın da ilimiz eğitimine önemli katkılarda bulunacağından yana kuşkumuz yok. Biz Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Yönetimi olarak kendilerine bu görevlerinde elimizden gelen tüm katkıyı sağlamaya gayret edeceğiz” açıklamasında bulundu.