Nevşehir Ülkü Ocakları yöneticileri ile birlikte Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ni ziyaret eden Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, ülkenin teminatı olan gençlerin yetişmesinde en büyük rolü üstlenen öğretmenler ile birlikte olmak, onların gününü kutlamak ve onlarla kucaklaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Yahya Leblebici; "Türk Eğitim-Sen ülkemizdeki milli ve manevi duyguları benimseyen ve önemseyen bu noktada mücadele eden tek eğitim sendikasıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bu bilince sahip öğretmenlerimiz ile birlikte olmak, onlarla kucaklaşmak istedik. Ayrıca kısa bir süre önce yeniden göreve seçilen başkanımız Mustafa Uğur ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretini de gerçekleştirelim istedik. Allah bugüne kadar verdikleri mücadeleden ötürü kendilerinden razı olsun, kendilerine ne kadar teşekkür etsek az" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Başarılı çalışmaları, duyarlı etkinlikleri ve açıklamaları ile Nevşehir'de varlığını her zaman hissettiğimiz Ülkü Ocakları'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde sendikamızı ziyaret etmesi bizleri onurlandırmıştır. Ülkemizin teminatı olan gençlerin bilinçli yetişmesi için mücadele eden Ülkü Ocakları'nın, ülkenin gelecğeini yetiştiren öğretmenleri böylesine önemsemesi bizler için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.