.“UNESCO Türkiye Millî Komisyonu”, “UNESCO Asya Pasifik Uluslararası Anlayış için Eğitim Kategori 2 Merkezi (APCEIU)” işbirliğinde gerçekleştirilmekte olan “Fotoğraf Sınıfı Çalıştayı” Sergisi Gerçekleştirildi. Haberi Unesco resmi sitesi www. unesco.org.tr 'nin ilk sayfasında yer aldı...

 Ulusal ve Uluslararası kamuoyunda büyük ilgi gören Altınyıldız Koleji ve Koreli öğrencilerin fotoğraf çalışmalarından oluşan sergi Güray Müzede sergilenmesinin ardından Altınyıldız Kolejinde sergilenmeye başlandı.

Altınyıldız Koleji – Unesco Fotograf Sınıfı Çalıştayı Sergisi Altınyıldız Kolejinde

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Kore UNESCO internet sitelerinde yayınlanan  Fotograf Sınıfı Çalıştayı ve Sergisi haberleri Ulusal basında geniş yer aldı.

Altınyıldız Koleji öğrencileri arkadaşlarının çektikleri fotoğraflara büyük ilgi gösterdiler.

Fotoğraf sergisi Altınyıldız Kolejinde bir hafta süreyle açık kalacaktır.

UNESCO Kapadokya Fotoğraf Sınıfı Çalıştayı Sona Erdi

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu, UNESCO Asya Pasifik Uluslararası Anlayış için eğitim Kategori 2 Merkezi (APCEIU) ve Kore Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde, Kapadokya’da Türk ve Koreli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen çalıştay sona erdi.

Çalıştay kapsamında, 6 Koreli ve Özel Altınyıldız Koleji’nde eğitim gören 22 Türk öğrenciye, Koreli ve Türk fotoğraf sanatçıları tarafından bir hafta boyunca fotoğraf eğitimi verildi. Öğrenciler aldıkları teorik eğitimlerin yanı sıra Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerinde alan gezisine katılarak birlikte fotoğraf çekti. Çalıştayın son günü Türk ve Koreli öğrenciler tarafından çekilen fotoğraflar düzenlenen bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.