Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Üniversite Etkinlik Yarışması" sonuçlandı. Öğrenciler ödüllerini Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın elinden aldılar.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi içerisinde hem de üniversite dışında sinema, kütüphane, müze ve tiyatro gibi birçok etkinliğe katılarak belgelendiren öğrencilerin etkinlik yarışmasında üst seviyeye yükselmesiyle en çok etkinliğe katılan öğrencilere puan sıralamasına göre ödülleri verildi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın makamında yapılan ödül törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bengü Aksu Ataç, NEVSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cem Öztürk, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yasin Temel ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ödül kazanan öğrencileri tebrik ederek, hem öğrencilik hem de gelecek hayatlarında başarılarının devamını dileyerek, “Başarının en önemli adımın çok çalışmak ve gayret etmek” olduğunu söyledi.

Kapadokya Balon Turu, Yabancı Dil Kursu, SKS Yemek Bursu, NEVSEM Kursu ödüllerinin verildiği "Üniversite Etkinlik Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler puan sıralamasına göre şu şekilde oluştu.

Aynur Temel                      590

Elifcan Keleş                      540

Havva Kılıç                        480

Cennet Sürmeli                 430

Sema Özdemir                  340

İsmail Çetiner                   190

Elif Salar                          130

Nuray Yüksel                    120

Zübeyde Boyraz                120

Kamile Güzel                    120

Emine Yılmaz                   120