Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fakülte Birincilerine Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kutlama belgesi verildi.

YÖK tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi fakültelerini ‘Fakülte birincisi’ olarak kazanan öğrencilere, gönderilen kutlama belgeleri üniversitemiz Senato toplantısı öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından takdim edildi.  

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz fakültelerinden Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi birincisi Yunus Emre Ata, Turizm Fakültesi birincisi Eylem Iğdır, Eğitim Fakültesi birincisi Gamze Kapucu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Kübra Tektaş ve İlahiyat Fakültesi birincisi Hacer Toktaş’a YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın imzasını taşıyan kutlama belgelerini takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerini tebrik etti.

Rektörümüz Kılıç, “Öncelikle sizleri elde etmiş olduğunuz bu başarılarınızdan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Umarım bu başarınız artarak devam eder ve üniversitemizde alacağınız eğitim ile birlikte daha güzel ve başarılı çalışmalara imza atarsınız” diye konuştu. Rektörümüz ayrıca öğrencilere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih etmelerinden dolayı da teşekkür etti.