Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 6-18 yaş grubuna yönelik ‘Kış Spor Okulları ’ açıldı.

Modern spor tesisleriyle ulusal ve uluslararası birçok sportif etkinliğe ev sahipliği yapabilecek düzeye ulaşan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, bünyesinde oluşturduğu Gençlik ve Spor Kulübü ile geleceğin sporcularına fırsat sunuyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından çocukların ve gençlerin spora olan ilgilerini artırmak, yatkınlıklarını ortaya çıkarmak ve yetenekli sporcuları takımların alt yapılarına kazandırmak amacıyla ‘Kış Spor Okulları’ açıldı.

İlk etapta futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında tecrübeli akademik personel tarafından eğitimlerin yanı sıra uygulamaların yer alacağı okula 6 ila 18 yaş grubundaki kişiler müracaat edebilecek.

26 Ocak – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 15 gün sürecek olan Kış Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyenlerin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Eğitim Tesisleri Spor Merkezine müracaat etmeleri gerekiyor.